bedrijfslogo-op-de-muur-en-huisstijl-muurstickers_belettering_kantoor.jpg

Jouw bedrijf mag gezien worden......

Aan de buitenzijde door middel van gevel- of autobelettering. Maar natuurlijk ook aan de binnenkant wil je laten zien wie en of wat je bent.  Voor zowel binnen als buiten, kan StickerOp uw identiteit een creatieve boost geven. Hier richten wij ons vooral op vormgeving en creativiteit betreffende de binnenkant, een groot logo in de vorm van een muursticker of een passende woordenwolk om de kernpunten van jouw bedrijf / organisatie nog eens onder de aandacht te brengen. Je kan er voor kiezen de muurdecoraties zelf aan te brengen of ook dat ons te laten doen, alles behoort tot de mogelijkheden. Kijk via onderstaande verdeling naar afbeeldingen en of teksten als muurstickers die wij standaard in de winkel hebben of plaats een verzoek voor het maken van jouw eigen persoonlijke stickers.

Vraag ons ook eens naar de mogelijkheden om kleine oplage productstickers te maken...!

Zakelijke stickers
Omdat deze winkel goed gevonden wordt in google, komen ook steeds meer aanvragen van zakelijke klanten via deze rubriek bij ons terecht. Grote zakelijke projecten behandelen wij altijd via onze moeder StudioMas maar met kleinere orders zoals een enkel logo, een enkel fotopaneel of kleine aantallen stickertjes kun je natuurlijk altijd hier terecht.

 

Huisstijl belettering
 


Bedrijfslogo op de muur
Herkenning op kantoor door middel van een muursticker van het bedrijfslogo. Lever het logo digitaal aan, liefst als illustrator ai of eps. Wij maken er een sticker van voor elke toepassing en in elk gewenst formaat. In de webshop kunt u het gewenste formaat aangeven. Een logo muursticker gemakkelijke en snel aan te brengen. 

Lees meer >>


Gevelbelettering 
Laat de huisstijl van jouw bedrijf terugkomen op de gevel van het bedrijfspand. Gevelbelettering stickers worden gemaakt van watervast, uv-bestendig en kleurecht zelfklevend vinyl en zijn gemakkelijk zelf aan te brengen. Upload jouw logo in het formulier en wij zetten de sticker als product in de winkel. De ontwerp service van StickerOp is geheel vrijblijvend. 

Meer info


Raambelettering
Het bedrijfslogo terug laten komen op het raam, of de openingstijden van jouw winkel op een duidelijk plek op het raam. Raamstickers worden vrijstaand gesneden uit een uni-kleur weerbestendig zelfklevend vinyl. Ze kunnen zowel aan de buitenzijde als (gespiegeld) de binnenzijde van het raam worden aangebracht.  Naast huisstijl stickers is het ook mogelijk om privacy stickers gesneden uit z.g. zandstraalfolie te laten maken. 

Meer info


Muurpanelen
Beschik je niet over een glad gestucte muur of wil je jouw bedrijfslogo op de buitenmuur bevestigen dan is een muursticker op een muurpaneel wellicht een optie. Je hebt keuze uit verschillende soorten muurpanelen en bevestigingsmogelijkheden. 

Meer info

Bewegwijzering en aankleding met muurstickers
 


Pictogrammen stickers
Een duidelijke aanduiding voorkomt vergissingen en kan de boel nog opvrolijken ook. Een deursticker voor de vrouw- en mannen-toilet, wees creatief met de binnen- of buitenkant. De pictogrammen stickers worden gemaakt van zelfklevend vinyl en zijn gemakkelijk zelf aan te brengen. 

Meer info


Routestickers
Verwijs uw klanten en personeel de juiste kant op met bewegwijzering stickers voor binnen en buiten. De bewegwijzering stickers zijn geschikt om duidelijkheid te creëren in uw kantoor, op evenementen bewegwijzering en in ziekenhuizen en winkelcentra. 

Meer info


Muurstickers aankleding
Een reusachtige muursticker van de wereldkaart geeft jouw entree meteen dat extra beetje sfeer. Zo zijn er natuurlijk nog vele andere muursticker ontwerpen die je kunt gebruiken voor het kantoor en winkel. Muurstickers zijn ook ideale muurdecoratie voor ziekenhuizen i.v.m. hygiëne. Neem een kijkje in ons assortiment. 

Meer info

Autobelettering